Slide vuakem Slide vuakem Slide vuakem Slide vuakem Slide vuakem

For Good Gelato projects

Delicious Gelato for showing

For Training Gelato Shops Everyday

To Gelato world and Restaurants

All Passion of Gelato Forever

 1. Home
 2.  › 
 3. EQUIPMENT
 4.  › 
 5. Soft Machines
 6.  › 
 7. Super Miss 3
Super Miss 3
Code:
Do you want to buy discount products?
CHOOSE MORE OTHERS

Wholesale: 425.000.000 ₫ / unit

( GIÁ đã gồm VAT, VẬN CHUYỂN GIAO HÀNG TOÀN QUỐC, TRAINING, TEST SP )

Retail: 467.500.000 ₫ / unit

LOOK THE PRODUCTS

- Sort: Soft Machines
- Brand: Innova
- Origin: Italy
- Package: 150 kg - 500 kg
- Weight: 150 kg - 500 kg
- For: Ice cream shop
- Status: Stock
- Catalogue: Download here

- DISTRIBUTOR: VUA KEM (GELATO-KING)
- IMPORTER: TADAVINA CO., LTD

- QUANLITY:

TADAVINA COMPANY
Add: 26LK14 Mau Luong, Hanoi, Vietnam
Tel: +84 24 2321 1111 - Mob: +84 916 819 888
Choose one of accounts here:
 • Vietcombank
  Branch: Vietcombank Hanoi
  Holder: TADAVINA COMPANY
  No: 069 1000 886 001
 • Vietcombank
  Branch: Vietcombank Hanoi
  Holder: Nguyen Van Tuan
  No: 069 1000 883 888

WHAT IS PRODUCT?

Miss is the electronic floor soft curd maker. The machine is designed with two highly efficient refrigeration systems that independently manage the production and storage of ice cream inside the tank, thereby optimizing performance and significantly reducing energy consumption costs. The perfect combination of a special reverse rotary agitator and the conservator's external pump system ensures the highest level of continuous ice cream dispensing.

Tags: Máy làm kem tươi INNOVA SLIM 1G Máy làm kem tươi INNOVA SLIM 1GA Máy làm kem tươi INNOVA SLIM 1P Máy làm kem tươi INNOVA SLIM 1PA Máy làm kem tươi INNOVA SLIM 3P Máy làm kem tươi Innova Slim 3PA Máy làm kem tươi Miss 1 Máy làm kem tươi Miss 3 Máy làm kem tươi SLIM 3 G Máy làm kem tươi SLIM 3 GA Máy làm kem tươi Super Miss 3TADAVINA

Description

Dosage

 

 

Preservation

Nhiệt độ Không tiếp xúc với nhiệt độ trên 31%
mặt trời Tránh ánh sáng mặt trời
mưa rào Tránh mưa, để nơi thoáng mát
Độ ẩm Tránh độ ẩm cao, ẩm ẩm
định lượng Xem thêm về sản phẩm

 

* NOTE:

Revie more on the catalogues or send email for us.

Support: +84 0986 883 888

Send email: vuakem@vuakem.com

DETAIL OF PRODUCTS

Cô là máy làm sữa đông mềm sàn điện tử. Máy được thiết kế với hai hệ thống làm lạnh hiệu quả cao, quản lý độc lập việc sản xuất và bảo quản kem bên trong thùng, từ đó tối ưu hóa hiệu suất và giảm đáng kể chi phí tiêu thụ năng lượng. Sự kết hợp hoàn hảo giữa máy khuấy quay ngược đặc biệt và hệ thống bơm bên ngoài của bộ bảo quản đảm bảo việc phân phối kem liên tục ở mức cao nhất.
Super Miss 3 (S Miss 3) được thiết kế với hai hệ thống làm lạnh hiệu quả cao, quản lý độc lập việc sản xuất và bảo quản kem bên trong thùng.
Nhờ có hai nhóm riêng biệt, Miss 3 cho phép phân phối hai hương vị khác nhau, thậm chí có thể trộn lẫn với nhau.
Hàn để đảm bảo một sản phẩm mạnh mẽ và bền. Nhờ chất lượng cao nên S Miss 3 luôn giữ được giá trị không đổi theo thời gian.
Chu trình làm việc của Super Miss 3 sử dụng một lưỡi dao đặc biệt để tăng tốc độ sản xuất đồng thời mang lại hệ thống làm mát hiệu quả cao.
 
- Nó có một đơn giản, trực quan và dễ cài đặt.
Hệ thống trả lại tự động của S Miss 3 cho phép bạn kiểm soát hoàn toàn việc giao kem của mình mà không lãng phí.
- S Miss 3 được quản lý hoàn toàn bằng hệ thống điện tử tinh vi, liên tục theo dõi hoạt động của máy để đảm bảo hoạt động hoàn hảo.
Các mẫu có sẵn dạng máy bơm hoặc phiên bản trọng lực được thiết kế để dễ dàng đặt trên dây chuyền sản xuất hoặc trong một hệ thống tích hợp. Các tùy chọn có sẵn cho Miss 3 đảm bảo tính linh hoạt tuyệt vời.
 
 
Hệ thống điều khiển từ xa (RCS) kết nối S Miss 3 với mạng dịch vụ của Innova, mạng này có thể được xem trong thời gian thực để cung cấp giải pháp có mục tiêu cho vấn đề của bạn.
NGUỒN: 400/50/3
ĐIỆN: 2,9 KW
NGÔN TỪ: KHÔNG KHÍ/ NƯỚC
SẢN XUẤT: 330 NÓN (75 GR)
XE TĂNG: 6,5 LT x2
Hương vị: 2 + PHA
KÍCH THƯỚC: 59 x 64 (+9) x142 CM
MÁY: 250 KG

Miss là máy sàn điện tử làm sữa chua mềm và đông lạnh. Nó được thiết kế với hai hệ thống làm mát hiệu quả cao, quản lý độc lập việc sản xuất và bảo quản kem bên trong thùng, nhờ đó tối ưu hóa hiệu suất và giảm đáng kể chi phí tiêu thụ năng lượng. Sự kết hợp hoàn hảo giữa máy khuấy quay ngược đặc biệt với hệ thống bơm bên ngoài của thùng bảo quản đảm bảo tính liên tục cao nhất trong quá trình phân phối kem.

Sản xuất 100% Sản xuất tại Ý.  Hoa hậu được sản xuất bởi Innova ở Bergamo, Ý, chỉ sử dụng những vật liệu chất lượng cao nhất. Sự chú ý đến từng chi tiết được thể hiện trong một sản phẩm chắc chắn và bền bỉ.

Tiết kiệm năng lượng.  Miss sử dụng động cơ hiệu suất cao và 2 hệ thống làm mát hiệu suất cao giúp quản lý độc lập việc sản xuất và bảo quản kem, nhờ đó giảm đáng kể chi phí tiêu thụ năng lượng.

Tiết kiệm thời gian.  Lập trình đơn giản và nhanh chóng cũng như chu trình làm việc nhanh chóng nhờ lưỡi dao được cấp bằng sáng chế đặc biệt và hệ thống làm mát hiệu quả cao.

Sự an toàn.  Hệ thống điều khiển từ xa (RCS) kết nối trực tiếp máy với mạng dịch vụ của Innova, mạng này có thể xem cài đặt của các chức năng trong thời gian thực và do đó cung cấp giải pháp có mục tiêu cho các vấn đề của bạn

Tùy biến rộng rãi.  Các mô hình này có sẵn ở cả phiên bản máy bơm và trọng lực được thiết kế để dễ dàng đặt trên dây chuyền sản xuất hoặc trong hệ thống tích hợp. Các tùy chọn có sẵn cho Miss, máy khuấy trong bình, cần gạt có hệ thống quay trở lại tự động và màn hình hiển thị ở mặt sau, đảm bảo tính linh hoạt có một không hai.

 

INNOVA ITALIA là một trong những nhà sản xuất máy làm gelato tốt nhất ở Ý từ năm 1978 với các máy làm gelato sang trọng hoặc được làm thủ công 100% từ Ý trên toàn thế giới. Một dòng sản phẩm được thiết kế nhân danh công nghệ: INNOVA là một thực tế hiện đại và năng động đã hoạt động trong ngành công nghiệp máy làm kem trong nhiều năm.

Với các mẫu Movi 30, Movi 30 Plus, Movi 60 , Movi 60 Plus, Movi 100, Movi 100 Plus, Movimix 30, Movimix 60, Movimix 100… là dòng sản phẩm nổi tiếng và sang trọng trong ngành công nghiệp gelato hiện nay.

Định hướng mạnh mẽ vào việc tìm kiếm các giải pháp mang tính xây dựng mới, INNOVA bổ sung tính liên tục cho quá trình phát triển và tiến triển của mọi mô hình nhờ vào một nhóm được định hướng bởi các mục tiêu chính xác.

Điều đầu tiên và quan trọng nhất là mong muốn đặt khách hàng và mong đợi của họ vào vị trí trung tâm bằng cách cung cấp các máy móc chuyên nghiệp, an toàn, dễ sử dụng, linh hoạt, bền bỉ, hiệu quả và chất lượng hàng đầu.

Đổi mới liên tục, độ tin cậy về công nghệ, kiểm soát hoàn toàn các quy trình, liên tục tìm kiếm các vật liệu hiệu quả và hoạt động tốt nhất cũng như cải tiến chức năng để tạo điều kiện thuận lợi cho việc sử dụng là những nguyên tắc thúc đẩy hoạt động của INNOVA.

Tìm kiếm sự xuất sắc như một chiến lược chiến thắng: Một công việc được thể hiện xuyên suốt loạt máy đông lạnh, thanh trùng, thùng ủ trưởng thành, máy làm kem mềm và đa chức năng của INNOVA bằng cách kết hợp cơ học và điện tử theo cách tối ưu để tối ưu hóa sản xuất.

Một tác phẩm được thể hiện xuyên suốt loạt máy đông lạnh, thanh trùng, thùng ủ chín, máy làm kem mềm và đa chức năng của INNOVA bằng cách kết hợp cơ học và điện tử một cách tối ưu để tối ưu hóa sản xuất.

Bên cạnh việc hỗ trợ các nhà sản xuất kem thành công: Thành công đạt được theo thời gian giúp INNOVA hướng tới sự cải tiến liên tục trong việc theo đuổi sự xuất sắc, chẳng hạn như được chứng minh bằng việc đạt được chứng nhận TÜV.

Độ tin cậy của INNOVA chủ yếu nhờ vào sự hợp tác quý báu của các bộ phận bán hàng và phân phối, với các thành viên luôn được đào tạo và có trình độ để đáp ứng kịp thời nhu cầu của tất cả các nhà sản xuất kem.

INNOVA luôn đồng hành cùng các nhà sản xuất kem chuyên nghiệp bằng máy móc sản xuất có thể đồng hành, hỗ trợ và giúp họ đạt được những trải nghiệm sáng tạo và đầy tham vọng nhất về hương vị.

Movì của Innova là máy cấp đông mẻ chuyên nghiệp nằm ngang điện tử thế hệ mới nhất: một công cụ làm việc chức năng, thiết thực, mạnh mẽ và đáng tin cậy. Lưỡi dao được cấp bằng sáng chế của Innova đảm bảo vệ sinh tuyệt đối bên trong xi lanh, hỗn hợp kem hoàn hảo và chiết xuất kem hoàn toàn vào cuối mỗi chu kỳ làm việc. Movì được trang bị động cơ hiệu suất cao để đảm bảo mức tiêu thụ năng lượng thấp nhất và hoàn toàn thân thiện với môi trường.

Sản xuất 100% Sản xuất tại Ý. Movì là sản phẩm của Innova tại Bergamo, Italia chỉ sử dụng những chất liệu cao cấp nhất. Cấu trúc chắc chắn được làm hoàn toàn bằng thép không gỉ aisi 304, dành riêng cho thực phẩm, với khung gầm tự đỡ rất dày nhưng nhỏ gọn.

Tiết kiệm năng lượng. Việc sử dụng kết hợp 2 bộ biến tần để kiểm soát mức tiêu thụ năng lượng điện và động cơ bánh răng loại IE2 tiết kiệm năng lượng để truyền chuyển động trực tiếp, đảm bảo tiết kiệm năng lượng đáng kể.

Tiết kiệm thời gian. Chu kỳ cấp đông nhanh, chỉ 7 phút cho một món gelato hoàn hảo. Làm sạch và khử trùng nhanh chóng nhờ hệ thống nhả lưỡi dao đơn giản với khớp nối cái giúp xi lanh được bịt kín để làm sạch hoàn hảo.

Sự an toàn. Hệ thống điều khiển từ xa (RCS) kết nối trực tiếp máy với mạng dịch vụ của Innova, mạng này có thể xem cài đặt của các chức năng trong thời gian thực và do đó cung cấp giải pháp có mục tiêu cho các vấn đề của bạn.

Yên bình. Innova đáng tin cậy hơn ai hết, là hãng đầu tiên và duy nhất cung cấp bảo hành 5 năm cho tất cả các máy làm kem thủ công. Chương trình Plus là gói phiếu thưởng độc quyền được hình thành để bảo vệ máy làm kem Innova của bạn trong trường hợp cần bảo trì.

Máy đông lạnh mẻ A+, máy đa chức năng A+ và máy thanh trùng A+ là thế hệ máy làm kem mới nhất sử dụng hệ thống A+ do INNOVA sản xuất, nhờ sử dụng bộ biến tần trong quản lý làm mát.

Smart is the electronic counter-top batchfreezer of the latest generation: a model that has structural features and a functional potential of the highest level. Thanks to the compact dimensions, to the absolute mobility and to the air cooling system, it can easily be placed in any space while ensuring in energy consumptions. Smart can continuously produce up to 35 kg of ice cream an hour with.

MovìMix is a small, complete and multifunctional production lab that performs two essential ice cream production operations: pasteurization and batch freezing. MovìMix allows ice cream makers to customize each flavor of ice cream based on their own experience and to manage the amount that needs to be produced: the elevated hourly production, the optimal cooling capacity and the energy savings make MovìMix the ideal system for professional needs.

Flù is a professional pasteurizer for the production of artisanal ice cream: it combines ease of use to high performance and state of the art technologies. Flù is an extremely flexible product thanks to the four rotational speeds of the stirrer, the ability to set the desired temperature, the perfect management of half load and the electronic control. The stirrer can be easily removed and the simplicity of the faucet makes cleaning quick and easy, ensuring total hygiene.

Slim is the counter-top line for the production of soft ice cream. It is compact and small, but with a high level of hourly production. The stainless steel aisi 304 structure, the two highly efficient cooling systems and the electronic control of all functions ensure reliability and savings. Slim is available in two versions, gravity and pump, to ensure the preparation of a soft ice cream thanks to its optimal, compact, slim and light features. 

 Miss is the electronic floor machine for soft and frozen yogurt. It is designed with two highly efficient cooling systems that independently manage ice cream production and preservation inside the tank, thus optimizing performance and significantly reducing the energy consumption costs. The perfect combination of special counter-rotating stirrers with the external pump system of the tanks of conservation ensures the highest amount of continuity in ice cream delivery.

Production 100% Made in Italy.  Miss is made by Innova in Bergamo, Italia which only uses the highest quality materials. The attention to detail is expressed in a solid and resistant product.

 Energy savings.   Miss uses highly efficient motors and 2 top performing cooling systems that independently manage the production and preservation of ice cream, thus significantly reducing the energy consumption costs. Time savings.  Simple and fast programming and speedy work cycle thanks to the extraordinary patented blade and highly efficient cooling system.

 Extensive customization. The models are available in both a pump and gravity version that were designed to be easily placed both on the production line or in a built-in system. The options available for Miss, stirrers in the tanks, levers with an automatic return system and display on the back, ensure a one of a kind versatility.

 

INNOVA ITALIA is one of the best manufacturers of gelato machines in Italia since 1978 with luxury gelato machines or hand made 100% Italia over the world. A series designed in the name of technology: INNOVA is a modern and dynamic reality that has been operating in the ice cream machines industry for years.

With models of Movi 30, Movi 30 Plus, Movi 60 , Movi 60 Plus, Movi 100, Movi 100 Plus, Movimix 30, Movimix 60, Movimix 100… that they are famous and luxury line in the gelato industries now.

Strongly oriented towards the search for new constructive solutions, INNOVA adds continuity to the evolution and development of every model thanks to a team driven by precise objectives.

The first and most important one is the desire to place the customer and his expectations at center stage by offering professional, safe, easy to use, flexible, durable, efficient and top quality machines.

Continuous innovation, technological reliability, complete control of the processes, constant search for the most efficient and performing materials and improved functionality to facilitate the ease of use are the principles that drive the work of INNOVA.

The search for excellence as a winning strategy: A work that is represented throughout INNOVA’S series of batch freezers, pasteurizers, maturation vats, multifunction and soft ice cream machines by combining the mechanics and electronics in an optimal manner to optimize production.

A work that is represented throughout INNOVA’S series of batch freezers, pasteurizers, maturation vats, multifunction and soft ice cream machines by combining the mechanics and electronics in an optimal manner to optimize production.

Besides ice cream producers to support their success : The success achieved over time leads INNOVA towards continuous improvement in the pursuit of excellence, as evidenced, for example, by the achievement of the TÜV certification.

INNOVA’s reliability is mainly due to the precious cooperation of the sales and distribution divisions, whose members are always trained and qualified to promptly respond to the needs of all ice cream producers.

INNOVA has always been besides professional ice cream producers by manufacturing machines than can accompany, support and help them achieve the most creative and ambitious experiences in terms of flavor and taste.

Innova’s Movì is the electronic horizontal professional batch freezer of the latest generation: a functional, practical, robust and reliable work tool. Innova’s patented blade ensures absolute hygiene inside the cylinder, a perfect creamy mixture and complete extraction of the ice cream at the end of each work cycle. Movì is equipped with highly efficient motors to ensure the lowest amount of energy consumption in full respect of the environment.

Production 100% Made in Italy. Movì is a product of Innova in Bergamo, Italia which only uses the highest quality materials. The robust structure is entirely made of stainless steel aisi 304, specific for food, with a self-supporting chassis that is very thick, although compact.

Energy savings. The combined use of 2 inverters, to control the consumption of electrical energy, and of a highly energy efficient class IE2 gear motor for a direct transmission of motion, ensures considerable energy savings.

Time savings.  Fast batch freezing cycle, only 7 minutes for a perfect gelato. Fast cleaning and sanitizing thanks to the simple release system of the blade with the female coupling that leaves the cylinder hermetically sealed for a perfect cleaning.

Safety. The Remote Control System (RCS) directly connects the machine to Innova’s service network, which can view the settings of the functions in real time and thus provide a targeted solution to your issues.

Tranquility.  Innova is reliable like no other, the first and only to offer a 5-year warranty on all artisanal ice cream machines. The Plus Program is the exclusive voucher plan conceived to protect your Innova ice cream machine in case of any need of maintenance.

The A+ batch freezers, the A+ multifunction and the A+ pasteurizers are the latest generation of ice cream machines that use the A+ system made by INNOVA, thanks to the use of inverters in cooling management.

Smart is the electronic counter-top batchfreezer of the latest generation: a model that has structural features and a functional potential of the highest level. Thanks to the compact dimensions, to the absolute mobility and to the air cooling system, it can easily be placed in any space while ensuring in energy consumptions. Smart can continuously produce up to 35 kg of ice cream an hour with.

MovìMix is a small, complete and multifunctional production lab that performs two essential ice cream production operations: pasteurization and batch freezing. MovìMix allows ice cream makers to customize each flavor of ice cream based on their own experience and to manage the amount that needs to be produced: the elevated hourly production, the optimal cooling capacity and the energy savings make MovìMix the ideal system for professional needs.

Flù is a professional pasteurizer for the production of artisanal ice cream: it combines ease of use to high performance and state of the art technologies. Flù is an extremely flexible product thanks to the four rotational speeds of the stirrer, the ability to set the desired temperature, the perfect management of half load and the electronic control. The stirrer can be easily removed and the simplicity of the faucet makes cleaning quick and easy, ensuring total hygiene.

Slim is the counter-top line for the production of soft ice cream. It is compact and small, but with a high level of hourly production. The stainless steel aisi 304 structure, the two highly efficient cooling systems and the electronic control of all functions ensure reliability and savings. Slim is available in two versions, gravity and pump, to ensure the preparation of a soft ice cream thanks to its optimal, compact, slim and light features. 

 Miss is the electronic floor machine for soft and frozen yogurt. It is designed with two highly efficient cooling systems that independently manage ice cream production and preservation inside the tank, thus optimizing performance and significantly reducing the energy consumption costs. The perfect combination of special counter-rotating stirrers with the external pump system of the tanks of conservation ensures the highest amount of continuity in ice cream delivery.

Production 100% Made in Italy.  Miss is made by Innova in Bergamo, Italia which only uses the highest quality materials. The attention to detail is expressed in a solid and resistant product.

Tiết kiệm năng lượng. Miss sử dụng động cơ hiệu suất cao và hai hệ thống làm lạnh hiệu suất cao quản lý độc lập quy trình sản xuất và bảo quản kem, từ đó giảm đáng kể chi phí tiêu thụ năng lượng. Tiết kiệm thời gian. Lập trình đơn giản, nhanh chóng và chu trình làm việc nhanh chóng nhờ lưỡi cắt đặc biệt được cấp bằng sáng chế và hệ thống làm mát hiệu quả cao.
  Tùy biến rộng rãi. Các mô hình có sẵn ở cả phiên bản máy bơm và trọng lực được thiết kế để dễ dàng đặt trên dây chuyền sản xuất hoặc trong một hệ thống tích hợp. Các tùy chọn có sẵn dành cho Miss, bộ khuấy bình, cần gạt với hệ thống quay trở lại tự động và màn hình hiển thị ở mặt sau, đảm bảo tính linh hoạt chưa từng có.

INFORMATION TO CONTACT
Company TADAVINA CO., LTD
Website
www.tadavina.com.vn
Brand VUA KEM (GELATO KING)
Website
www.vuakem.com
Address 26LK14 Mau Luong, Hanoi, Vietnam
VAT 0107466001
Person MRS TUAN
Tell +84 024 232 11111
Cellphone +84 0986 883 888
Email tadavina@tadavina.com
Distributors
www.tadavina.com
www.innova-vietnam.com
www.techfrost-vietnam.com
www.rubicone-vietnam.com
www.cofrimell-vietnam.com
www.fracino-vietnam.com
www.gelatec-vietnam.com
www.camardo-vietnam.com
Share    

 INNOVA ITALIA is one of the best manufacturers of gelato machines in Italia since 1978 with luxury gelato machines or hand made 100% Italia over the world. A series designed in the name of technology: INNOVA is a modern and dynamic reality that has been operating in the ice cream machines industry for years.

With models of Movi 30, Movi 30 Plus, Movi 60 , Movi 60 Plus, Movi 100, Movi 100 Plus, Movimix 30, Movimix 60, Movimix 100… that they are famous and luxury line in the gelato industries now.

Strongly oriented towards the search for new constructive solutions, INNOVA adds continuity to the evolution and development of every model thanks to a team driven by precise objectives. The first and most important one is the desire to place the customer and his expectations at center stage by offering professional, safe, easy to use, flexible, durable, efficient and top quality machines.

Innova’s Movì is the electronic horizontal professional batch freezer of the latest generation: a functional, practical, robust and reliable work tool. Innova’s patented blade ensures absolute hygiene inside the cylinder, a perfect creamy mixture and complete extraction of the ice cream at the end of each work cycle. Movì is equipped with highly efficient motors to ensure the lowest amount of energy consumption in full respect of the environment.

Energy savings. The combined use of 2 inverters, to control the consumption of electrical energy, and of a highly energy efficient class IE2 gear motor for a direct transmission of motion, ensures considerable energy savings.

Time savings.  Fast batch freezing cycle, only 7 minutes for a perfect gelato. Fast cleaning and sanitizing thanks to the simple release system of the blade with the female coupling that leaves the cylinder hermetically sealed for a perfect cleaning.

Safety. The Remote Control System (RCS) directly connects the machine to Innova’s service network, which can view the settings of the functions in real time and thus provide a targeted solution to your issues.

Tranquility.  Innova is reliable like no other, the first and only to offer a 5-year warranty on all artisanal ice cream machines. The Plus Program is the exclusive voucher plan conceived to protect your Innova ice cream machine in case of any need of maintenance.

The A+ batch freezers, the A+ multifunction and the A+ pasteurizers are the latest generation of ice cream machines that use the A+ system made by INNOVA, thanks to the use of inverters in cooling management.

MovìMix is a small, complete and multifunctional production lab that performs two essential ice cream production operations: pasteurization and batch freezing. MovìMix allows ice cream makers to customize each flavor of ice cream based on their own experience and to manage the amount that needs to be produced: the elevated hourly production, the optimal cooling capacity and the energy savings make MovìMix the ideal system for professional needs.

Flù is a professional pasteurizer for the production of artisanal ice cream: it combines ease of use to high performance and state of the art technologies. 

Slim is the counter-top line for the production of soft ice cream. It is compact and small, but with a high level of hourly production. The stainless steel aisi 304 structure, the two highly efficient cooling systems and the electronic control of all functions ensure reliability and savings. Slim is available in two versions, gravity and pump, to ensure the preparation of a soft ice cream thanks to its optimal, compact, slim and light features. 

Miss is the electronic floor machine for soft and frozen yogurt. It is designed with two highly efficient cooling systems that independently manage ice cream production and preservation inside the tank, thus optimizing performance and significantly reducing the energy consumption costs. 

Production 100% Made in Italy.  Miss is made by Innova in Bergamo, Italia which only uses the highest quality materials. The attention to detail is expressed in a solid and resistant product.

a116

The same Products

Miss 1
346.500.000
Brand : Innova, Italy
SLIM 3 G
445.500.000
Brand : Innova, Italy
Super Miss 3
467.500.000
Brand : Innova, Italy
INNOVA SLIM 1GA
328.900.000
Brand : Innova, Italy
INNOVA SLIM 3P
530.200.000
Brand : Innova, Italy
INNOVA SLIM 1PA
378.400.000
Brand : Innova, Italy
INNOVA SLIM 1G
328.900.000
Brand : GEMM, Italy
Innova Slim 3PA
543.400.000
Brand : Innova, Italy
SLIM 3 GA
451.000.000
Brand : Innova, Italy
INNOVA SLIM 1P
429.000.000
Brand : Innova, Italy
Miss 3
475.050.000
Brand : Innova, Italy

Other products

Platinum 18
459.600.000
Brand : GELATEC, Italy
HAND MIXER 450VF
17.600.000
Brand : FAMA, Italy
Romano 2E
158.700.000
Brand : Fracino, Italy
F10
0
Brand : Fracino, Italy
E6
0
Brand : Fracino, Italy
KREAM LINE 2
48.950.000
Brand : Cofrimell, Italy
Bambino 1E
57.750.000
Brand : Fracino, Italy
K3
0
Brand : Fracino, Italy

TADAVINA, established in 2016, importing of the gelato ingredients and equipment, located in Hanoi, Vietnam.

 

TADAVINA have distributed about Gelato, Yogurt and Soft ice cream ingredients, imported from Italia until now. All products that we always focus on importing and selling high quality products with Gelato Ingredients, Gelato Machines, Gelato showcases, Ice cream cabinets, Coffee Machines, Coffee grinders, Coffee Beans, Milkshake machines, Blast freezers, Pizza Ovens into Vietnam for gelato shops, coffee shops, bakery shops.

 

All of Gelato and coffee products, made in Italia, Greece, England, are being imported to sell for gelato shops, restaurants, bars, bakery and cafe like Gelato machines, soft machines, Coffee machines, Coffee beans, coffee grinders, blast freezers, cabinets, gelato showcases, milkshake machines, dispenser machines, slush machines.

 

Developed from an importer and brand representative, supplying gelato equpment and Italian ice cream ingredients and leading Italian gelato equipment. It is a combination of passion for clean ice cream and coffee, constantly thinking about how to create the purest, most outstanding and most delicious tea products for the community.

 

All of products displayed in the big showroom, the customers are able to see the actual products to  buy. After buying, the customers will be supported by the teams with 10 skillful technicians for gelato and café equipment…

 

TADAVINA with an excellent space for Gelato with ice-cream machines and showcases & Gelato Ingredients, to train customers how to make ice-cream, or to test and taste our products in the Italian restaurant naming Roma Dela. Here is also a large, well-equipped training room for Barista, Bartender and a great place to create new drinks, make demo to our customers.

 

TADAVINA are proud of perfect partners for setting up the Italian restaurants of Gelato, Café. Why ? We have got full conditons for your projects, we are importers, we are the supplier, we are the advisors. They are necessary for your long projects.

 

Always TADAVINA follow closely with you, with your success.

New Products
INNOVA SLIM 1G Movimix 60 A+ Pro K3 Tủ đông BSBT/120 INNOVA SLIM 1P Tủ cấp đông nhanh BCC/4011 TRANQULIO-TRON Musso Mini
Best Products
Coffee
PID 3 Romano 3E Bambino 2LE
Grinder
E6 K3 TRANQULIO-TRON
Showcase
Platinum 24 Platinum 18 Platinum 22
Topping
Slush machines
OASIS 2-10 KREAM LINE 1 OASIS 3-10
Giới : 0912 115 188
Dũng : 0919 135 288
Anh : 0918 235 188
Tuyết: 0931 811 888
Tuyết : 0932 819 888
Tuấn : 0986 883 888
Phương : 0915 883 888
Phương : 0987 181 661
Tuấn : 0916 819 888
Đông : 024 3906 8888
Dũng : 024 66 89 1111
Giới : 024 232 11111